STEUN

Om jaarlijks het (Kinder)Prinsengrachtconcert te organiseren kan Stichting Prinsengrachtconcert niet zonder schenkers, corporate partners en fondsen.

Het Prinsengrachtconcert heeft uw steun nodig.

Als u het Prinsengrachtconcert een warm hart toedraagt, betrekken wij u graag als schenker bij dit unieke concert. Door te schenken maakt u dit bijzondere concert mogelijk in de toekomst. Dit kan op verschillende manieren. U kunt hierbij denken aan een periodieke gift via de Prinsengracht Kring, een eenmalige (geoormerkte) schenking, het instellen van een Fonds op Naam of het opnemen van Stichting Prinsengrachtconcert in uw testament. Wij helpen graag om te onderzoeken wat het meest bij uw situatie en wensen past. Het Prinsengrachtconcert ontvangt geen steun van de overheid.

Voor meer informatie: [email protected]

Geoormerkte schenking

Met een geoormerkte schenking kunt u richting geven aan uw schenking vanaf €25.000 euro (eenmalig/in een keer of in 5 jaarlijkse termijnen van €5.000). Denk bijvoorbeeld aan een fonds voor het stimuleren van jong talent, of het toegankelijk maken van het concert voor alle kinderen uit Amsterdam. De naam van het fonds bepaalt u zelf. U kunt een Fonds op Naam instellen tijdens uw leven of via uw testament. Een combinatie is ook mogelijk.
Ook kunt u nalaten aan het Prinsengrachtconcert. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt nalaten: u kunt kiezen voor een legaat of erfstelling.

Privileges voor schenkers

Leden van de Kring en andere schenkers  genieten een aantal privileges: twee op naam gereserveerde plaatsen incl. hapjes en drankjes, en toegang tot de borrel die aansluitend op het concert plaatsvindt in Pulitzer Amsterdam. Plaatsen op het ponton zijn exclusief toegankelijk voor schenkers en sponsoren. Daarnaast ontvangt u een uitnodiging voor de lentereceptie in Pulitzer Amsterdam, waarbij het programma onder embargo wordt aangekondigd.

Prinsengrachtconcert Kring:
een unieke vorm voor uw betrokkenheid

De Prinsengrachtconcert Kring is in 2018 in het leven geroepen en bestaat uit particulieren die het concert een warm hart toedragen en financieel steunen. Lidmaatschap van de Kring is mogelijk vanaf €2.000 per jaar voor twee personen.

ANBI status

Stichting Prinsengrachtconcert heeft een ANBI-status. U kunt uw lidmaatschap vastleggen in een periodieke schenkingsovereenkomst (minimaal 5 jaar) zodat u maximaal en zonder voorwaarden gebruik kunt maken van de fiscale voordelen. Ook kunt u schenken vanuit uw bedrijf, deze schenking is jaarlijks fiscaal aftrekbaar van de vennootschapsbelasting.

INFORMATIE

Wilt u meer weten? Neemt u dan vooral vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, of vraag de brochure aan.

Contactpersoon: Anja van Keulen, Zakelijk leider Stichting Prinsengrachtconcert

Mailadres: [email protected]